REDUCERI GRUP

     Cresa Sweet Babies acorda REDUCERI GRUP, parintilor care doresc sa beneficieze de serviciile de ingrijire, supraveghere si educatie copii oferite de aceasta.


     Cresa Sweet Babies, ofera parintilor REDUCERI GRUP in dorinta de ai recompensa pentru increderea acordata si de a le oferii acestora posibilitatea sa beneficieze de servicii de calitate, la un pret accesibil tuturor pe toata perioada in care copilul beneficiaza de serviciile noastre.
     Reduceri Grup se acorda pentru un grup de minim 3 copii inscrisi la cresa la aceeasi data sau care incep in cursul aceleasi luni calendaristice.


REDUCERI

     Toate REDUCERILE oferite de Cresa Sweet Babies sunt valabile in limita locurilor disponibile pe nivel de varsta si sunt supuse clauzelor contractuale!
     Cresa Sweet Babies va retrage reducerile acordate daca clientul incalca conditiile contractuale, cele in baza carora a beneficiat de aceste avantaje, sau perioada pentru care au fost acordate a expirat.
     Clientii pot rezilia oricand contractul, cu o perioada de preaviz minima de 30 de zile, chiar daca au beneficiat de REDUCERI sau PROMOTII, cu obligativitatea de a respecta conditiile de reziliere prevazute in contract.


     Program Cresa Sweet Babies de Luni pana Vineri, de la ora 08:00 – 18:00.

     Date de contact:
     Telefon Mobil: 07858.100.11
     Telefon / Fax: 031.435.78.76
     Website URL: http://sweetbabies.ro/
     Email: cresasweetbabies@gmail.com


Adresa Cresa Sweet Babies: Strada Teleajen, Nr. 26 B, Sector 2, Bucuresti.